De winkelleegstand in de binnensteden en dorpskernen neemt de laatste jaren gestaag toe. Door het wegvallen van vooral bekende winkelketens dreigt de aantrekkelijkheid van winkelgebieden voor het winkelend publiek verder af te nemen. Een nieuwe huurder voor dergelijke winkelpanden is namelijk niet eenvoudig op korte termijn te vinden. Hiervan ondervinden helaaas ook de omringende winkels de directe gevolgen. Deze negatieve spiraal moet doorbroken worden.

WoonWorldXL gaat de uitdaging aan om de winkelgebieden in de binnensteden en dorpskernen aan te pakken. WoonWorldXL zorgt er voor dat de deuren van gesloten winkelpanden weer geopend worden en het winkelend publiek een aantrekkelijke winkelbeleving geboden wordt.  Voordeel voor de omliggende winkels en winkeliers is dat zij ook weer aantrekkelijker worden voor het winkelend publiek. Dankzij de aantrekkingskracht van een vestiging van WoonWorldXL komen er weer meer mensen naar het winkelgebied.

Wilt u meer informatie over WoonWorldXL? Neem dat gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via nummer 020-6110612.